EnglishAAA

CIB Reflex Alapok Alapja

Válasszon olyan befektetést,
ami reagál a piacra!


 • Széles befektetési spektrumot lefedő, aktívan kezelt portfólió
 • Dinamikus kockázatkezelés

 • MIT KÍNÁLUNK?
 • ISMERJE MEG AZ ALAPOT!
 • RÉSZLETEK

A CIB Reflex Alapok Alapjával egy olyan diverzifikált befektetési portfóliót vásárolhat meg, amely az Intesa Sanpaolo Csoport két vagyonkezelő társasága, az EURIZON Capital SGR S.p.A. és az Epsilon Associati SGR S.p.A. által kezelt befektetési alapok teljesítményére épít.

A befektetési portfóliót alkotó alapok a befektetési univerzum bármely eszközosztályába fektethetnek, és az eszközkosár összetételét dinamikusan alakítják a makrogazdasági folyamatokhoz igazodva, a kockázatmentes hozamnál magasabb hozam elérése érdekében. 

 

A CIB Reflex Alapok Alapját Önnek ajánljuk, ha:

 • befektetési döntéseinél a kockázatmentes hozamnál magasabb hozam elérésének lehetősége motiválja,
 • széles befektetési spektrumot szeretne elérni egyetlen alap megvásárlásával,
 • szeretne a világ meghatározó befektetés-elemző vállalata, a Morningstar Inc. minősítése alapján kiemelkedő (4 és 5 csillagos) befektetési alapok teljesítményéből részesedni,
 • olyan befektetést keres, amely a klasszikus, fundamentális irányelvek mellett matematikai modellek alapján kezeli a kockázatot, így képes dinamikusan és rugalmasan reagálni a piaci változásokra,
 • azokat a hosszú távú befektetési lehetőségeket részesíti előnyben, amelyeket nem Önnek kell aktívan kezelnie,
 • szeretné kihasználni a Tartós Befektetési Számla nyújtotta adóelőnyöket.

 

Mit kínál az alap?

 • Diverzifikált, aktívan kezelt befektetési portfóliót
 • Dinamikus kockázatkezelést
 • Kis összegű befektetés lehetőségét
 • A megtakarítás folyamatos növelésének lehetőségét
 • Jegyzést diszkontárfolyamon


KAMATADÓMENTES BEFEKTETÉS LEHETŐSÉGE

A CIB Reflex Alapok Alapjának befektetési jegyeit a magánszemély befektetők elhelyezhetik Tartós Befektetési Számlán is. A Tartós Befektetési Számlára jegyzett vagy vásárolt befektetési jegyek hozama után, amennyiben az szja- és EHO-törvényben meghatározott egyéb feltételek teljesülnek, nem kell sem kamatadót, sem EHO-t fizetnie!

 

Az adózási következmények csak a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok a jövőben változhatnak.


Jegyzés diszkontárfolyamon

A CIB Reflex Alapok Alapjának befektetési jegyei díjmentesen, névérték alatti árfolyamon (napi diszkont ráta = 1,00%/365) jegyezhetőek 2016. január 11. és 2016. január 22.1 között a CIB bankfiókokban és az éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, a 06 40 242 242 telefonszámon.

 

Alapadatok

Futamidő

határozatlan

Névérték

1 HUF

Elszámolás

T+2 nap

Minimálisan jegyezhető összeg tranzakciónként

100 000 forint

Ajánlott befektetési időtáv

legalább 2 év

 

A jegyzési időszakot követően a befektetési jegyek folyamatosan vásárolhatók és válthatók vissza a CIB bankfiókokban, a CIB Internet Bankon és az eBroker rendszerben, valamint a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. A folyamatos forgalmazás során a vétel és a visszaváltás a mindenkori Díjjegyzékben szereplő költségek mellett történik (jelenleg vételi jutalék: max. 2%, visszaváltási jutalék 0% az árfolyamértékre vetítve).

 

Kérjük, hogy olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról. Befektetési döntése meghozatala előtt tájékozódjon, mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, a befektetési tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat.

Az alap hozam/kockázat szerinti besorolása


A befektetés lehetséges kockázatai

 • Az alap árfolyama jelentősen ingadozhat.
 • A befektetési jegyek árfolyamát a piaci folyamatok kedvező, illetve kedvezőtlen irányba is befolyásolhatják, így a szokásostól eltérő piaci folyamatok függvényében a befektetési jegyek árfolyam-ingadozása akár jelentősebb is lehet, a befektetési jegyek visszaváltása pedig árfolyamveszteséggel is járhat.


Kérjük, hogy az alap befektetési politikájáról, valamint a befektetés kockázati tényezőivel kapcsolatos tudnivalókról tájékozódjon az alap Kezelési szabályzatából!   

 • Hívjon bennünket!
 • Fiókkereső

Segíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!


Időpontfoglalás1A jegyzési időszak tervezett első napja, amely az alap tájékoztatójának és kezelési szabályzatának MNB általi jóváhagyása függvényében változhat.

A tájékoztatás nem teljes körű. Az alap tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapra vonatkozó kiemelt befektetői információkat, az alap portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit forgalmazási helyeinken és a www.cib.hu, illetve www.cibalap.hu internetes oldalainkon tesszük elérhetővé. Az alap tájékoztatója és kezelési szabályzata tartalmazza mindazon információkat, amelyeket a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (tev.eng.sz.: PSZÁF III/100.036-4/2002.) a pénzügyi eszközökről, az ügyletről és a díjakról szóló tájékoztatás során köteles megadni. A hozamokra vonatkozó megállapítások a normál piaci viszonyok melletti teljesítményt jelzik, de nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre. Az alap hozamadatai magyar forintban kerülnek megállapításra, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az egyes valuta- vagy devizanemek közötti átváltás befolyásolja az alap által elért eredményt. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, befektetési vagy adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A befektetési alapokban elhelyezett vagyon kezelését törvényi rendelkezések szabályozzák (2001. évi CXX. törvény a tőkepiacról, 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól, a 2014. évi XVI. törvény a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról). A CIB Bank Zrt. által nyújtott befektetési szolgáltatások feltételei tekintetében a bank mindenkori Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzata az irányadó, amely megtalálható a www.cib.hu honlapon, illetve bármely bankfiókjában. A befektetési szolgáltatások díjairól a CIB Bank Zrt. Díjjegyzékében talál részletes felvilágosítást. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.-t nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. A befektetési szolgáltatási termékek adózásával kapcsolatosan leírtak kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, azok nem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem a jogszabályok hivatalos értelmezésének. A Bank nem vállal semmilyen felelősséget a jogszabályi rendelkezések eltérő értelmezéséből származó esetleges hátrányos következményekért. Jelen tájékoztató a közzétételének napján hatályos jogszabályi rendelkezéseken alapul, így a vonatkozó jogszabályok esetleges jövőbeni változásából adódó, fentiektől eltérő jogkövetkezményekért a Bank nem vállal felelősséget. Az adózásra vonatkozó jogszabályi rendelkezések megfelelő értelmezése és alkalmazása minden esetben az ügyfél felelőssége.


Fiókkereső

Letölthető fióklista »GPS koordináták (POI) »