EnglishAAA

2017-es sajtóközlemények, közzétételek

Sajtókapcsolatok: 

Telefonszám: 1/423-2624,  e-mail:


Éves és féléves jelentések

Sajtóközlemények

CIB Bank hivatalos közzétételek

2017-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

CIB Kötvényprogram hivatalos közzétételek

CIB Befektetési Alapkezelő közleményei

Tulajdonosi adatok, valamint a bankkal szoros kapcsolatban álló személyek köre a Hpt.122. § (4) a) pontjában előírt adatokkal Jogszabályok megsértése miatti felügyeleti határozatokSajtóközlemények

Ötmilliárdos ingatlanértékesítési kampány indul a CIB Csoportnál

  • A továbbra is élénk ingatlanpiaci keresletnek köszönhetően és a tavaly évvégi 27 ingatlanból álló sikeres portfolióértékesítést követően ingatlancsomag-értékesítési kampányt indít a CIB Csoport március 1-től kezdve négy hónapon át.  - 2017. március 1.

Meghatározó az online bankolás szerepe a magasabb jövedelműek között

  • Az átlagosnál magasabb jövedelmű, illetve nagyobb megtakarítással rendelkező ügyfelkör számára az online csatornák meghatározó jelentőségűek a bankolásban – derült ki a CIB Bank megbízásából készített felmérésből. A válaszadók napi pénzügyeiket elsősorban internetbankon keresztül intézik, de továbbra is fontos szerep jut a bankfiókoknak. Sokan használnak mobilbanki alkalmazást is, melynek népszerűsége a CIB Bank várakozásai szerint folyamatosan növekedni fog a következő időszakban.  - 2017. február 21.

A vegyes alapok lehetnek az idei év nyertesei - Lassan, de folyamatosan növekszik a lakosság kockázatvállalási hajlandósága

  • Elsősorban politikai és nem gazdasági kockázatokkal kell számolniuk 2017-ben a befektetőknek. Mivel a vállalatok számára az USA-ban és Európában is alapvetően kedvezőek a gazdasági körülmények, azok a befektetések teljesíthetnek jól idén, amelyek a részvénypiacra fókuszálnak. A magyar lakosság továbbra is jellemzően inkább a kevésbé kockázatos befektetési lehetőségeket keresi, így a CIB Alapkezelő várakozásai szerint a hazai befektetési alapok piacán a részvény befektetéseket is tartalmazó vegyes alapok kerülhetnek előtérbe.  - 2017. február 8.

Nagy a különbség az álomotthon és a valóság között - Lakásvásárlásra felelős döntés hitelt felvenni

  • A lakosság nagy része 100 négyzetméteres, legalább háromszobás családi házban szeretne lakni, a magyar lakások átlagos alapterülete azonban ennél 15 négyzetméterrel kisebb – derült ki a CIB Bank megbízásából készült reprezentatív felmérésből . Ennek megfelelően a megkérdezettek 45 százaléka nagyobb lakásra vágyik. Háromnegyedük szerint felelős döntés, ha valaki az áhított otthon megszerzése érdekében hitelt vesz fel, de lakásvásárlásnál sokan vesznek igénybe állami támogatásokat, például CSOK-ot is. A CIB Bank a CSOK-igénylések számának további növekedésére számít idén.  - 2017. január 24.

A CIB anyabankja a világ 20 legfenntarthatóbb vállalata között

  • A világ 20 legfenntarthatóbb vállalata közé került a Corporate Knights magazin ranglistáján az Intesa Sanpaolo. A rangsort a davosi Világgazdasági Fórumon mutatták be. A bankcsoport magyar tagja, a CIB Bank is elkötelezett a környezeti és társadalmi értékek megóvásában.  - 2017. január 20.


2017-es hivatalos közzétételek - CIB Bank

2017. március 20. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2017. március 10.
2017. március 10. CIB Bank éves jelentés 2016

2017. január 31. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2017. január 31. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2017. január 11. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényeseiről
2017. január 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2017. január 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról


2017-es társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

2016. május 31. CIB BANK ZRT. - CIB FAKTOR ZRT. KÖZLEMÉNYE A CIB FAKTOR ZRT. CIB BANK ZRT.-BE TÖRTÉNŐ BEOLVADÁSOS KIVÁLÁSRÓL


2017-es hivatalos közzétételek - CIB Kötvényprogram

2017. március 20. A CIB Bank Zrt. közleménye a CIB Eur Classic 2017/A kötvény kamatáról


2017-es hivatalos közzétételek - CIB Befektetési Alapkezelő >>


Archívum