Sajtószoba

Sajtókapcsolatok:

• Telefonszám: 1/423-2624

Hivatalos közzétételek, közlemények, sajtóközlemények Kapcsolódó anyagok

CIB Bank

A CIB Bank Zrt. az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint 35 éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai (CIB Lízing, CIB Faktor, CIB Alkusz) termékei, konstrukciói egészítenek ki. A CIB Bank Zrt. országos lefedettséget jelentő fiókhálózatával áll rendelkezésére közel 450 ezer ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. A CIB Bank Zrt. szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésre áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, a mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.

Intesa Sanpaolo

Az Intesa Sanpaolo 40,7 milliárd eurót meghaladó piaci kapitalizációjával az euróövezet legjelentősebb bankcsoportjai közé tartozik. Olaszországban, ahol a lakossági és vállalati szektorban, valamint a vagyonkezelés terén egyaránt piacvezető, mintegy 4.100 fiókból álló hálózatán keresztül nyújtja szolgáltatásait 11,1 millió ügyfelének. Az ország teljes területét egyenletesen lefedő hálózata révén a legtöbb olaszországi régióban legalább 13 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik. Az Intesa Sanpaolo számottevő jelenléttel bír Közép-Kelet-Európában, valamint a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, ahol a Csoport leányvállalatai 12 országban folytatnak lakossági és kereskedelmi banki tevékenységet, 8,2 millió ügyfelet szolgálva ki hozzávetőlegesen 1200 bankfiókján keresztül. Ezen felül nemzetközi szakértői hálózatot működtet vállalati ügyfelek támogatására 28 országban, elsősorban a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, továbbá olyan országokban, ahol az olasz vállalatok a legaktívabbak, azaz az Egyesült Államokban, Brazíliában, Oroszországban, Kínában és Indiában.