EnglishAAA

VÁSÁROLJON CIB HITELKÁRTYÁVAL VAGY CIB BEVÁSÁRLÓKÁRTYÁVAL!

20%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 20%-os, az akciós időszakra összesen maximum 15 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában, az 1%-os jóváíráson felül.

Tudjon meg többet!


CIB Café Hitelkártya

A CIB Café Hitelkártya mellé igényelhető Espresso szolgáltatási csomaghoz kapcsolódó vásárlás visszatérítésről itt olvashat.


CIB MasterCard Gold,
CIB MasterCard Standard Hitelkártya és
Bevásárlókártya

CIB MasterCard Gold, CIB MasterCard Standard Hitelkártya és Bevásárlókártya estetén 2012. július 1-től 8 üzleti kategóriába tartozó, (benzinkút, otthon, ruházat, barkács-kert, elektronikai áruházak, utazás, szépségápolás-egészség, szórakozás) forintban történt vásárlások után 1%-ot, de negyedévente legfeljebb 5 000 forintot jóváír a Bank az aktív kártyahasználóknak, ha negyedévente a kártyát legalább 60.000 forint összegű vásárlásra használták.  

Bővebben a 2012. július 1-től hatályos a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó Vásárlással felhasznált összeg után nyújtott jóváírásról szóló Részvételi szabályzatban olvashat


CIB Café Hitelkártya THM: 37,61%
CIB Bevásárlókártya THM: 47,67%
CIB MasterCard Standard Hitelkártya THM: 45,69%
 
CIB MasterCard Gold Hitelkártya THM: 40,29% 

A feltüntetett THM-érték számítása a CIB Mastercard Standard Hitelkártya, CIB Café Hitelkártya esetében 375 000 Ft hitelkeret, MasterCard Gold Hitelkártya esetében 750 000 Ft és 3 éves futamidő figyelembevételével történt, a CIB Bevásárlókártya esetén 200. 000.- Ft hitelkeret és egy éves futamidő figyelembevételével. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Café Hitelkártya, a CIB MasterCard Gold Hitelkártya, a CIB MasterCard Standard Hitelkártya és a CIB Bevásárlókártya részletes feltételeit a CIB Bank Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek és a kondíciós lista tartalmazza.