Kérjen visszahívást!

A további információkkal és az igénylési folyamattal kapcsolatban munkatársaink 1 munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.
Ügyfélszolgálatunk munkatársa felhívja Önt, válaszol kérdéseire, és amennyiben Ön úgy dönt, rögzíti számlanyitási igényét.


Válassza ki az Önhöz illő számlacsomagot!

Számlacsomag Számlavezetési díj A számlacsomag tartalma
Számlacsomag
CIB Kártyázó
Médium
Számlacsomag
Számlacsomag
Hányszor vásárol bankkártyával havonta?

0 db
min.
10 db
min.
20 db
min.
30 db

Az Ön havi díja:
800 Ft
Az Ön szolgáltatásai külön havi/éves díj nélkül:

CIB Kártyázó Számlacsomagokkal a kártyahasználat is legyen olyan természetes, mint a napi kutyasétáltatás! 

Ha ugyanis a CIB Kártyázó Számlacsomagokat választja, megéri naponta legalább egyszer vásárlásra1 használnia bankkártyáját!


Miért előnyös?

  • Könnyedén kontroll alatt tarthatja banki költségeit. Elég naponta egyszer vásárlásra használnia bankkártyáját ahhoz, hogy havi számlavezetési díja háromnegyedét visszakapja!
  • A CIB Kártyázó Számlacsomagok nemcsak forint bankszámlát, hanem számos további, választható szolgáltatást tartalmaznak, melyeket Ön havi, illetve éves díj nélkül vehet igénybe.


Aktuális ajánlatunk

 Megtakarításait is tartsa biztos helyen!

  •   Válasszon kedvező hozamlehetőséget kínáló befektetési szolgáltatásaink közül!
  •   Széleskörű befektetési lehetőségeket nyújtunk tőkeerős, megbízható banki háttérre építve!
  •   Építsen a CIB Bank több mint 35 éves pénzügyi szakértelmére!


 


1 Kivételt képez a február hónap, mivel a 75%-os díjvisszatérítés eléréséhez havonta legalább 30 darab bankkártyás vásárlás szükséges.


 

A CIB Kártyázó Számlacsomagok lakossági ügyfelek által igényelhetőek. A kedvezményt a Bank díjvisszatérítés formában nyújtja a számlacsomagok kötelező részét képező forint számla havi számlavezetési díjából a betéti és/vagy hitelkártya vásárlási tranzakciók számától függően.

Az egyes számlacsomagok keretében díjmentesen vagy kedvezményesen igénybe vehető termékeket az ügyfél választása szerint veheti igénybe vagy mondhatja le. Az egyes számlacsomagok keretében igényelhető hitelkártyák és folyószámlahitel esetében a Bank fenntartja a hitelbírálat jogát. A tájékoztatás nem teljes körű, a számlacsomagokra vonatkozó részletes feltételeket a CIB Kártyázó Számlacsomagok kondíciós listája, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.  

A havi számlavezetési díjra vonatkozó példák a 2015. június 1. napjától hatályos CIB Kártyázó Számlacsomagokra vonatkozó kondíciós lista alapján kerültek kiszámításra.

 


Mekkora díjvisszatérítést érhet el havi számlavezetési díjából?


A tájékoztatás nem teljes körű, a számlacsomagokra vonatkozó részletes feltételeket a CIB Kártyázó Számlacsomag kondíciós listája, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.  

 

 

CIB Kártyázó Minimum Számlacsomag

CIB Kártyázó Médium Számlacsomag

CIB Kártyázó Maximum

Számlacsomag

Havi Számlavezetési díj

1 680 Ft

2 800 Ft

4 800 Ft

Havi számlavezetési díj 25%-os díjvisszatérítés után

1260  Ft

2100 Ft

3600  Ft

Havi számlavezetési díj 50%-os díjvisszatérítés után

840  Ft

1400  Ft

2400  Ft

Havi számlavezetési díj 75%-os díjvisszatérítés után

420  Ft

700  Ft

1200  Ft


Igénylés menete

Hogyan lehet CIB Kártyázó Számlacsomagom?

Van már CIB folyószámlám

Meglévő, folyószámlával rendelkező ügyfeleink egy szempillantás alatt válthatnak az általuk választott CIB Kártyázó Számlacsomagra, és élvezhetik az új számlacsomagok minden előnyét. A meglévő folyószámla-szerződésük módosítására lehetőséget biztosítunk bármelyik CIB bankfiókban, illetve az éjjel-nappal hívható CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkon is (amennyiben az adott folyószámlának csak egy tulajdonosa van).

Nincs még CIB folyószámlám

Örömünkre szolgál, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével, és a CIB Bank nagy múltú, magas színvonalú szolgáltatásait kívánja igénybe venni.

Kérjük, hogy a számlanyitáshoz fáradjon be bármelyik bankfiókunkba. Elkerülheti a sorban állást, és még kényelmesebben nyithatja meg új CIB Kártyázó Számlacsomagját, ha használja bankfióki időpontfoglalás funkciónkat honlapunkon.

Kérjük, a számlanyitáshoz az alábbi dokumentumokat hozza magával:

Belföldi, nagykorú magánszemély esetén:

- személyi igazolvány, amely a lakcímet is tartalmazza
- vagy személyazonosító igazolvány és lakcímkártya
- vagy útlevél és lakcímet igazoló hatósági igazolvány
- vagy új típusú vezetői engedély és lakcímet igazoló hatósági igazolvány

Külföldi magánszemély esetén:

- Útlevél
- vagy személyazonosító igazolvány (feltéve, hogy az magyarországi tartózkodásra jogosít)
- vagy érvényes tartózkodási engedély

CIB Kártyázó Számlacsomagot bármely 18 év feletti magánszemély nyithat.

Letölthető dokumentumok