EnglishAAA

Lakossági CIB MasterCard Gold bankkártyákhoz kapcsolódó MasterCard Premium kedvezmények

 


MasterCard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A repülés előtti perceket töltse kellemes, nyugodt környezetben, a SkyCourt terminál emeletén, a SkyCourt váró melletti új MasterCard Lounge-ban!

  • Térítésmentes fogyasztás, dolgozósarok, újságok és ingyenes internethasználat

Nyitva tartás minden nap: 5:30 - 19:30

A díjmentes belépést CIB MasterCard Gold betéti- vagy hitelkártyája és aznapra érvényes beszállókártyája biztosítja, amit a belépéskor be kell mutatnia.

A vendégek után fizetendő díjról és egyéb feltételekről, kérjük, tájékozódjon a MasterCard Airport Lounge szabályzatából. Az alábbi képre kattintva olvashat bővebb információt.MasterCard Premium Selection program

A MasterCard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a Magyarországon kibocsátott prémium MasterCard® kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak, így a CIB MasterCard Gold betéti- vagy hitelkártyával rendelkező ügyfelek is részesülhetnek a kedvezményekből.

Regisztráljon a programra és válogasson a kínálatból!

Bővebb információt olvashat az alábbi képre kattintva.
Egyéb, CIB MasterCard bankkártyákhoz kapcsolódó MasterCard kedvezmények

 


PRICELESS SPECIALS PROGRAM

Ha szeretne hasznos kuponokban és kedvezményekben részesedni, akkor itt az idő valami újra: csatlakozzon a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramhoz, és válogasson a partnerek folyamatosan frissülő ajánlataiból!

Bővebb információt olvashat az alábbi képre kattintva. 


CIB MasterCard Gold Hitelkártya THM: 39,82%

A feltüntetett THM érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történik. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. Elszámolási időszak hossza: 30 nap.

CIB Café Hitelkártya THM: 37,15%

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

A CIB MasterCard Gold bankkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a "Bankkártya Kondíciós Lista Magánszemélyek részére", a "Kondíciós lista CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya", a CIB Café Hitelkártya és a kamatmentesség részletes, továbbá az Espresso Szolgáltatási Csomag feltételeit a CIB Café hitelkártyára vonatkozó kondíciós lista és a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.