EnglishAAA


CIB MasterCard Gold bankkártyák


A CIB MasterCard Gold bankkártyájával különleges bánásmód és kellemes élmények várják. Szóljon minden nap Önről, és élvezze az egyéniségéhez illő kiváltságokat, szolgáltatásokat és kedvezményeket.

 • Exkluzív
 • Ajánlatok
 • Hasznos


A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

 

Soron kívüli ügyintézés a bankfiókban

 • CIB MasterCard Gold bankkártyával a bankfióki ügyintézéskor gyorsított kiszolgálással, soron kívül fogadjuk, így a bankfiókba érkezve még csúcsidőben sem kell várakoznia, a következő sorszám automatikusan az Öné lesz.

Utasbiztosítás

 • Bármerre is utazik a világban, garantált a gondtalan időtöltése, hiszen CIB MasterCard Gold bankkártyája díjmentes CIB Utazási Védelem biztosítást is hordoz magában. Ön és vagyontárgyai automatikusan biztosítási védelem alatt állnak az utazás első pillanatától. Ráadásul, magasabb biztosítási összegeket nyújt, mint amit az egyéb bankkártyákhoz igényelhető biztosítások adnak.

Kiterjesztett Garancia Szolgáltatás (hitelkártyákhoz)

 • 2014. augusztus 11-től érvényes díjmentes szolgáltatás, melyet a Europ Assistance Biztosító nyújt. Amennyiben a feltételekben felsorolt műszaki és háztartási cikkek vásárlásakor a termék vételárát CIB Mastercard Gold hitelkártyával fizeti, az 1 vagy 2 éves gyári garanciát további 1 évvel meghosszabbítjuk. Részletek >>

 

Autós asszisztencia

 • Gépkocsival történő utazásai során Gold kártyás ügyfélként állandó védelemben részesül. Ha baleset vagy üzemzavar miatt útközben problémája akadna autójával, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Autós Asszisztencia szolgáltatással egyszerűen és gyorsan kaphat segítséget, valamint szükség esetén akár csereautót is Magyarországon és Európa szinte valamennyi országában.

Háztartási asszisztencia

 • Csőtörés, gázszivárgás vagy más háztartási baleset a legváratlanabb pillanatban, otthonában is érheti. Tudja, mit tenne, ha hétvégén, az éjszaka közepén arra ébredne, hogy víz árasztotta el a lakását? Tudná-e, hogy hol kell a vizet elzárni, kit kell hívni, elfogadja-e majd a számlát a biztosító, és ki végzi majd el a helyreállítást? CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfélként nem probléma, ha nem tudja mindegyik kérdésre azonnal a választ. A CIB Gold Háztartási Asszisztencia szolgáltatás ilyen helyzetekben is éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll.

Orvosi asszisztencia

 • Előfordult már Önnel, hogy jól jött volna egy orvos a háznál? Ha nem biztos benne, hogy a problémájával orvoshoz kell fordulnia, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Orvosi Asszisztencia szolgáltatásnak köszönhetően telefonon bármikor kérhet szakmai tanácsot. A vonal végén aktívan praktizáló, gyakorlott orvosok várják hívását, és azonnal válaszolnak kérdéseire.

MasterCard Premium Selection program

 • Aranykártyával rendelkező ügyfelünkként a MasterCard Premium Selection program különleges ajánlataival is a kedvében járunk: válogasson a program folyamatosan megújuló, exkluzív kedvezményei, állandó és időszakos ajánlatai közül. A program ajánlatairól itt olvashat.

 

MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váró

 • CIB MasterCard Gold bankkártyája felmutatásával megnyílik Ön előtt a MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váróhelyiség, ahol a zsúfolt, zajos váró és a kényelmetlen repülőtéri székek helyett egy csendes, szeparált luxustérben töltheti az indulás előtti időt. Használhatja az ingyenes WiFi szolgáltatást, rendelhet a térítésmentes büfé kínálatából, vagy akár egy kényeztető masszázsfotelben ülve, magazinokat lapozgatva is várhatja a beszállást. (A MasterCard Lounge szolgáltatásairól itt olvashat.)

 

Avis és Hertz nemzetközi Gold klubtagság

 • Arany hitelkártyás ügyfélként az Avis és a Hertz Autókölcsönző is egyedi kedvezményekkel és ajándék klubtagsággal várja, melynek birtokában mindkét társaságnál kedvezmények illetik meg a legjobb nemzetközi díjakból, valamint a Hertz Autókölcsönzőnél magasabb kategóriás autót is választhat az alacsonyabb kategóriás modell árán. Részletek >>

Tensi vásárlási kedvezmények

 • Kizárólag CIB MasterCard Gold Bankkártyával részesülhet a Tensi Utazási Iroda kiterjedt partneri hálózata által kínált kiváltságokban is: éttermek, ruházati üzletek és egyéb szolgáltatók kedvezményes ajánlatai várják. Az elfogadóhelyek részletes listáját megtalálja a www.tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon.

Tensi utazási kedvezmények

 • A Tensi Utazási Iroda által csak CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleknek kínált különleges állandó, illetve időszakos utazási ajánlatok széles palettájáról is válogathat, Észak-Amerikától Indiáig.
 • A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a http://tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon. A Tensi egyedi kedvezmények részleteiről a www.tensi.hu oldalon a Kapcsolatok/Utazási szolgáltatások/Tensi Klub/CIB exkluzív ajánlat menüpont alatt tájékozódhat. (http://www.tensi.hu/htmls/tensi_klub.html )


Kérdése van? Keressen bennünket!

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(+36 1) 4 242 242

 • A CIB24 (+36 1) 4 242 242-es telefonszámán ügyintézőnkkel beszélhet CIB Gold ajánlatainkról.

Várjuk bankfiókunkban!

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!

Időpontfoglalás

 • Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

Kérjen visszahívást!


 • Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.

 


A CIB MasterCard Gold kártyákhoz kapcsolódó ajánlatok


20%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 20%-os, az akciós időszakra összesen maximum 15 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában, az 1%-os jóváíráson felül.

Tudjon meg többet!

 


Töltse le a MasterCard Úti Tippek alkalmazást, mely számos hasznos funkcióval segíti Önt utazásai során!
További információ a CIB MasterCard Gold Bankkártyával kapcsolatban

Kapcsolódó információk

Fontos telefonszámok

CIB Gold Asszisztencia: (+36 1) 236 7575

CIB Utazási Védelem: (+36 1) 501 1501

 

 

Hogyan lehet CIB MasterCard Gold bankkártyám?

A CIB MasterCard Gold exkluzív világának Ön is részese lehet, akár folyószámlával, akár anélkül.

 

 


 

A CIB MasterCard Gold bankkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a "Bankkártya Kondíciós Lista Magánszemélyek részére", a "Kondíciós lista CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya", a CIB Café Hitelkártya és a kamatmentesség részletes, továbbá az Espresso Szolgáltatási Csomag feltételeit a CIB Café hitelkártyára vonatkozó kondíciós lista és a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.

A CIB MasterCard Gold bankkártyákhoz tartozó asszisztencia szolgáltatások ügyféltájékoztatója és biztosítási feltételei itt található.

 

Jelen hirdetés a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

CIB MasterCard Gold hitelkártya esetén a Teljes Hiteldíj Mutató: 39,82%. A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.