EnglishAAA

CIB betéti kártyák

További fontos tudnivalók

Kártyaátvétel

A betéti kártyát, valamint a kártyához generált PIN kódot két külön borítékban, két különböző időpontban postán küldjük el arra  a címre, amelyet Ön megad. Lehetőséget biztosítunk - a kondíciós listában meghatározott díj ellenében - a kártya és a PIN-kód bankfiókban történő átvételére is. A kártyabirtokos biztonságának érdekében a bankkártya inaktív állapotban kerül postázásra/átadásra, melyet CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatunkon, valamint CIB Internet Bankon keresztül lehet aktiválni.

Vásárlás

A CIB Bank által kibocsátott betéti kártyák nemzetközileg is használható bankkártyák. Hazánkban több mint 25 000, világszerte pedig több millió kereskedőnél fizethet velük kényelmesen. A betéti kártyákat bevásárlóközpontokban, éttermekben és más üzletekben is szívesen fogadják fizetőeszközként.

Készpénzfelvétel

A betéti kártyákkal belföldön több mint 2 500 bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban, külföldön pedig 220 országban, több százezer helyen vehet fel készpénzt.

Társkártya

Társkártyát bármely 18 évesnél (VISA Electron kártya esetén 12 évesnél) idősebb hozzátartozójának, barátjának vagy ismerősének igényelhet az Ön igénylésével együtt, vagy utólag. A társkártya kapcsolódhat a főkártyabirtokos bankszámlájához vagy elkülönített kártyaszámlához. A főkártyabirtokos szabadon választhatja meg a társkártyabirtokos napi készpénzfelvételi és vásárlási limitjét.

CIB24 éjjel-nappal hívható telefonos ügyfélszolgálat

CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésre a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

Nonstop szolgáltatásunkon keresztül magánszemélyek információt kérhetnek számlájukra vonatkozóan, különféle típusú megbízásokat adhatnak. Bankkártyák vonatkozásában a CIB24 tájékoztatást nyújt a kártyatranzakciókról, az aktuális számlaegyenlegről. A főkártyabirtokos megváltoztathatja Telefonos Azonosító Kódját, módosíthatja a kártyájához tartozó napi vásárlási és készpénzfelvételi limitet, új és megújított kártyáját aktiválhatja, illetve letilthatja kártyáját és kérheti esetleg elveszett kártyája pótlását.

CIB Internet Bank

CIB Internet Bankon keresztül lehetőség van a betéti kártyával kapcsolatos információk (pl: kártyatörténet, lejárat) lekérdezésére, valamint a kártyához tartozó napi készpénzfelvételi és vásárlási limit módosítására és a kártya aktiválására. A limitmódosítás és az aktiválás azonnal érvénybe lép.

Lekönyvelt bankkártya tranzakció reklamáció >>