EnglishAAA

CIB MasterCard Gold betéti bankkártya

Szeretné, ha első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben lenne része?

Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát
a CIB MasterCard Gold betéti bankkártyával!

A CIB MasterCard Gold betéti bankkártyájával különleges bánásmód és kellemes élmények várják.

Szóljon minden nap Önről, és élvezze az egyéniségéhez illő kiváltságokat, szolgáltatásokat és kedvezményeket

A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

 

Soron kívüli ügyintézés a bankfiókban

  • CIB MasterCard Gold bankkártyával a bankfióki ügyintézéskor gyorsított kiszolgálással, soron kívül fogadjuk, így a bankfiókba érkezve még csúcsidőben sem kell várakoznia, a következő sorszám automatikusan az Öné lesz.

Utasbiztosítás

  • Bármerre is utazik a világban, garantált a gondtalan időtöltése, hiszen CIB MasterCard Gold bankkártyája díjmentes CIB Utazási Védelem biztosítást is hordoz magában. Ön és vagyontárgyai automatikusan biztosítási védelem alatt állnak az utazás első pillanatától. Ráadásul, magasabb biztosítási összegeket nyújt, mint amit az egyéb bankkártyákhoz igényelhető biztosítások adnak.

 

Autós asszisztencia

  • Gépkocsival történő utazásai során Gold kártyás ügyfélként állandó védelemben részesül. Ha baleset vagy üzemzavar miatt útközben problémája akadna autójával, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Autós Asszisztencia szolgáltatással egyszerűen és gyorsan kaphat segítséget, valamint szükség esetén akár csereautót is Magyarországon és Európa szinte valamennyi országában.

Háztartási asszisztencia

  • Csőtörés, gázszivárgás vagy más háztartási baleset a legváratlanabb pillanatban, otthonában is érheti. Tudja, mit tenne, ha hétvégén, az éjszaka közepén arra ébredne, hogy víz árasztotta el a lakását? Tudná-e, hogy hol kell a vizet elzárni, kit kell hívni, elfogadja-e majd a számlát a biztosító, és ki végzi majd el a helyreállítást? CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfélként nem probléma, ha nem tudja mindegyik kérdésre azonnal a választ. A CIB Gold Háztartási Asszisztencia szolgáltatás ilyen helyzetekben is éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll.

Orvosi asszisztencia

  • Előfordult már Önnel, hogy jól jött volna egy orvos a háznál? Ha nem biztos benne, hogy a problémájával orvoshoz kell fordulnia, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Orvosi Asszisztencia szolgáltatásnak köszönhetően telefonon bármikor kérhet szakmai tanácsot. A vonal végén aktívan praktizáló, gyakorlott orvosok várják hívását, és azonnal válaszolnak kérdéseire.

MasterCard Premium Selection program

  • Aranykártyával rendelkező ügyfelünkként a MasterCard Premium Selection program különleges ajánlataival is a kedvében járunk: válogasson a program folyamatosan megújuló, exkluzív kedvezményei, állandó és időszakos ajánlatai közül. A program ajánlatairól itt olvashat.

 

MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váró

  • CIB MasterCard Gold bankkártyája felmutatásával megnyílik Ön előtt a MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váróhelyiség, ahol a zsúfolt, zajos váró és a kényelmetlen repülőtéri székek helyett egy csendes, szeparált luxustérben töltheti az indulás előtti időt. Használhatja az ingyenes WiFi szolgáltatást, rendelhet a térítésmentes büfé kínálatából, vagy akár egy kényeztető masszázsfotelben ülve, magazinokat lapozgatva is várhatja a beszállást. (A MasterCard Lounge szolgáltatásairól itt olvashat.)

Tensi vásárlási kedvezmények

  • Kizárólag CIB MasterCard Gold bankkártyával részesülhet a Tensi Utazási Iroda kiterjedt partneri hálózata által kínált kiváltságokban is: éttermek, ruházati üzletek és egyéb szolgáltatók kedvezményes ajánlatai várják. Az elfogadóhelyek részletes listáját megtalálja a www.tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon.

Tensi utazási kedvezmények

  • A Tensi Utazási Iroda által csak CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleknek kínált különleges állandó, illetve időszakos utazási ajánlatok széles palettájáról is válogathat, Észak-Amerikától Indiáig.
  • A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a http://tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon. A Tensi egyedi kedvezmények részleteiről a www.tensi.hu oldalon a Kapcsolatok/Utazási szolgáltatások/Tensi Klub/CIB exkluzív ajánlat menüpont alatt tájékozódhat. (http://www.tensi.hu/htmls/tensi_klub.html )

 


További aktuális kedvezmények, ajánlatok


Hogyan lehet CIB MasterCard Gold bankkártyám?

A CIB MasterCard Gold exkluzív világának Ön is részese lehet, akár folyószámlával, akár anélkül.

 

 


Kérdése van? Keressen bennünket!

 

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

(+36 1) 4 242 242

A CIB24 (+36 1) 4 242 242-es telefonszámán ügyintézőnkkel beszélhet CIB Gold ajánlatainkról.

Várjuk bankfiókunkban!

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!

Időpontfoglalás

Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

 

Kérjen visszahívást!

Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.

 


További információ a CIB MasterCard Gold Bankkártyával kapcsolatban

Kapcsolódó információk

Fontos telefonszámok

CIB Gold Asszisztencia: (+36 1) 236 7575

CIB Utazási Védelem: (+36 1) 501 1501

 
Hogyan lehet CIB MasterCard Gold bankkártyám?

A CIB MasterCard Gold exkluzív világának Ön is részese lehet, akár folyószámlával, akár anélkül.

 

 *A "CIB MasterCard Gold Bankkártya" kifejezés alatt a lakossági ügyfelek számára elérhető CIB MasterCard Gold Betéti Bankkártyák és CIB MasterCard Gold Hitelkártyák együttesen értendőek.

CIB MasterCard Gold betéti társkártya éves díja 14 190 Ft, CIB MasterCard Gold Hitelkártya társkártya éves díja 12 400 Ft.

Hitelkártya esetén a Teljes Hiteldíj Mutató: 39,82%

A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A CIB MasterCard Gold Hitelkártyára  vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

A kedvezmény részletes feltételeit betéti bankkártya esetében a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós Lista, hitelkártya esetében a magánszemélyek részére szóló CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Kondíciós Lista tartalmazza.

További információt a CIB Bank honlapján (www.cib.hu) talál.


 

A CIB MasterCard Gold bankkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a "Bankkártya Kondíciós Lista Magánszemélyek részére", a "Kondíciós Lista CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya" és a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.

 

Jelen hirdetés a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.