EnglishAAA

A CIB Bank ügyel biztonságára!

Igényeljen CIB Utazási Védelem szolgáltatást!

Meglévő vagy új CIB Bankkártyájához CIB Utazási Védelmet vehet igénybe kedvező éves díj ellenében, így külföldi útjai során is gondoskodhat saját biztonságáról.


Miért érdemes szolgáltatásunkat igénybe vennie?

  • Egyszeri éves díja: 3 490 Ft*
  • Széles körű, a világ 186 országára kiterjedő poggyász-, utazási és baleset-biztosítási szolgáltatás
  • Korlátlan számú, - egy alkalommal maximum 60 napos - utazásra érvényes
  • A bankkártyával együtt automatikusan meghosszabbításra kerül
  • CIB Utazási Védelme mellé CIB Kiegészítő Utazási Védelmet is köthet, így külföldi útjai során gondoskodhat az Önnek fontos személyek biztonságáról.**
  • Sport tevékenységre kiegészítő extrém sportbiztosítás is köthető**
A CIB Utazási Védelem igényléséhez keresse fel bármelyik CIB bankfiókot vagy hívja a CIB24 ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon!


Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás 

Biztosítási esemény esetén
Kérjük értesítse a 24 órás TravelGuard asszisztencia szolgálatot:
 • (+36 1) 501 1501 (A hívás ingyenes visszahívás esetén.)

 

 
* Az éves díj kétszerese fizetendő, ha a tárgyév január 1-jéig a biztosított a 65. életévét betölti. A CIB Utazási Védelem a 75. életév betöltéséig igényelhető. A MasterCard Gold bankkártyák esetén a biztosítást a kártya éves díja tartalmazza és a biztosítás a kártya érvényességének kezdetekor lép hatályba.

** A kiegészítő utazási biztosításként a Travel Guard Multi Risk Medium biztosítási csomag, a kiegészítő extrém sportbiztosításként a Travel Guard Sport csomag igényelhető. A kiegészítő utazási biztosítás napi díja: 490,-Ft, a kiegészítő extrém sportbiztosítás napi díja 564,-Ft. A biztosítottnak rendelkeznie kell TAJ kártyával és a kockázatviselést megelőző 6 hónapi időtartamban magyarországi állandó lakóhellyel. A kiegészítő utazási biztosítás a 80. életév betöltésig köthető.

A különböző bankkártyákhoz tartozó mindenkori térítési díjakról és a biztosítás feltételeiről a Kapcsolódó dokumentumok között talál bővebb információt, kérjük ezt figyelmesen olvassa el.

A CIB Utazási Védelem biztosítási szerződés a CIB Bank Zrt. mint szerződő, képviseletében eljár a CIB Biztosítási Alkusz Kft. mint független biztosításközvetítő és a z AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe, mint biztosító között jött létre, a kártyabirtokosok és a CIB Kiegészítő Utazási Védelem esetében a kártyabirtokos által megnevezett személyek mint biztosítottak csatlakozhatnak a csoportos biztosítási szerződéshez.