EnglishAAA

CIB Café Hitelkártya

Rugalmas - a CIB Café Hitelkártyával végzett vásárlásait választása szerint visszafizetheti kamatmentesen egy összegben a vásárlás utáni hónapban, vagy azt követően havonta, változó összegű részletekben is.

Testre szabható - külön havi díj ellenében választhatja az Espresso szolgáltatási csomagot, amely magában foglalja a tranzakciók után küldött sms-üzeneteket és a vásárlások után nyújtott visszatérítést is.

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Café Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható. A CIB Hitelkártyával viszont a bank pénzét használhatja akár 45 napig kamatmentesen 1. Ráadásul, amíg Ön hitelkártyájával vásárol, megtakarított pénze befektetéseiben kamatozhat.


1Tájékoztatjuk, hogy a 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási és átutalási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. 


20%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 20%-os, az akciós időszakra összesen maximum 15 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában, az 1%-os jóváíráson felül.

Tudjon meg többet!

 


Válassza CIB Café Hitelkártyája mellé az Espresso csomagot !

Mit nyújt az Ön számára az Espresso szolgáltatási csomag?

1. A fordulónapi SMS üzeneten felül a CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás összes értesítő SMS üzenetét megkapja  (például a vásárlásokról, készpénzfelvételről szóló SMS üzenetek).

2. Jogosulttá válik az 1%-os forintban történt vásárlással felhasznált összegek után nyújtott jóváírásra. 3

3. ÚJ - Kiterjesztett Garancia díjmentes szolgáltatásunk 2014. augusztus 11-től érvényes a CIB Café hitelkártyával és egyben Espresso csomaggal rendelkező ügyfelek számára. A biztosítást a Europ Assistance nyújtja. Amennyiben a feltételekben felsorolt műszaki és háztartási cikkek vásárlásakor a termék vételárát CIB Café hitelkártyával fizeti, az 1 vagy 2 éves gyári garanciát további 1 évvel meghosszabbítjuk. Részletek >>

3 Tájékoztatjuk, hogy a Vásárlással felhasznált összegek után nyújtott jóváírás az alábbi 8 üzleti kategóriában történt vásárlások esetén érvényes. Üzleti kategóriák: benzinkút, otthon, ruházat, szépségápolás-egészség, utazás, barkács-kert, elektronikai áruházak, szórakozás. Részletek: CIB Café Hitelkártya Espresso kiegészítő szolgáltatási csomagról szóló Ügyféltájékoztatóban.


Minden részletében kedvező!

  • A hitelkeretet a Bank hitelkártyaszámlán bocsátja a rendelkezésére, ezen kívül nem szükséges egyéb bankszámlát nyitnia, sem a CIB Bankhoz utalnia fizetését.
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen választása szerint fizethet egy összegben vagy havonta - legalább a fennálló tartozás 5,5%-át, de minimum 3000 Ft-ot elérő - változó összegű részletekben is.
  • A vásárlásra elköltött összeg akár 45 napig kamatmentes, azaz a vásárlások összegére a Bank nem számít fel kamatot, ha a fordulónapon fennálló tartozás2 összegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Közüzemi számlák rendezése: A CIB Café Hitelkártya kerete terhére akár csoportos beszedési megbízást is adhat, ennek összege a vásárláshoz hasonlóan szintén akár 45 napig kamatmentes, ha a fordulónapon fennálló tartozásösszegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Lehetősége van társkártyát igényelni. A társkártya-, és a főkártyabirtokos egyazon hitelkeretet használják! Minden főkártyához 3 darab társkártya igényelhető.

2 Tájékoztatjuk, hogy a tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak, ha ilyen kamatok, díjak vagy költségek felmerültek. A készpénzfelvétel nem kamatmentes tranzakció.


Töltse le a MasterCard Úti Tippek alkalmazást, mely számos hasznos funkcióval segíti Önt utazásai során! További információk

 

 


 

Lépjen kapcsolatba ügyintézőnkkel, hogy bővebb felvilágosítást adhassunk termékeink előnyeiről!

 

Kérjen visszahívást!

  • Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.

Foglaljon időpontot bankfiókunkba most!

Időpontfoglalás

  • Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

Hívjon bennünket! 

(+36 1) 399 8888

 


THM: 37,15%

A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, a vonatkozó kondíciós lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza.