Lakáshitel kalkulátor

Hitelösszeg
Futamidő
Törlesztőrészlet Ft THM %
Korábbi hitelét váltaná kedvezőbbre?
Hitelkiváltó hitelkalkulátor >>>
10 vagy 15 évig fix törlesztőrészletet szeretne?
Fix hitelkalkulátor >>>

Kezdje el online!

Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.
CIB ingyenes előminősítéssel pontosabban kereshet

CIB Előminősítő Szolgáltatás

Lakásvásárlást tervez, de nem tudja, hogy mennyi lakáskölcsönt igényelhet, és milyen értékű ingatlanokat nézzen? Mi segítünk!

Részletek >>Aegon Lakástakarék

Amennyiben jelzáloghitele mellett Aegon Lakástakarék megtakarítást is igényel, úgy még inkább növelheti a kedvezmények mértékét az állami támogatásnak és a betéti kamatoknak köszönhetően. 

A CIB Bank az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. függő közvetítője. A szolgáltatást az Aegon  Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. nyújtja. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a www.aegonlakastakarek.hu oldalon elérhető Lakástakarék Üzletszabályzatban.  


Részletek >>A feltüntetett Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása a 2017. június 1-jén érvényes feltételek, a kalkulátorban kiválasztott hitelcél szerinti az "induló banki költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök" megnevezésű akció, valamint 8 millió forint hitelösszeg felett a hitelkiváltáshoz kapcsolódó kamatfelár kedvezmény, 8 millió forint hitelösszeg alatt a kalkulátorban kiválasztott Kamatfelár kedvezménycsomag vagy Magnifica kedvezménycsomag és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM meghatározása 8 millió forint hitelösszeg felett 20 éves futamidő és 8 millió forint hitelösszeg figyelembevételével történt tekintettel arra, hogy a kamatfelár kedvezményt a bank csak 8 millió forint hitelösszeg felett nyújtja, 8 millió forint hitelösszeg alatt 20 éves futamidő és 5 millió forint hitelösszeg figyelembevételével történt, ezen felül tartalmazza a CIB Classic Magánszámla havi díját.

 

A 2017. június 1-jétől érvényes THM számítás alapja a 2017. május 29-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,29 %.

 

A kedvezménycsomagokra vonatkozó THM-értékek - a fentiek mellett - a feltüntetett kedvezmények (csökkentett kamatfelár, illetve induló banki költségek elengedése) futamidő végéig történő figyelembe vételével kerültek meghatározásra. A THM a jelzáloggal terhelt ingatlanra vonatkozó vagyonbiztosítás díját nem tartalmazza, tekintettel arra, hogy az a Bank számára nem ismert., illetve nem taratlmazza a kölcsönhöz kapcsolódó Bankközi átutalás GIRO-n keresztüli, valamint Bankon belüli átutalás díját(a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalásának, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalásának díja). A Bank a 2014. december 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az induló banki költségeket elengedi.

 


1

 

Induló költség kedvezmény

A CIB Bank a 2016. június 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az alábbi kedvezményeket biztosítja:

 • A folyósítási díj mértéke 0 forint.
 • Valamennyi, fedezetül felajánlott ingatlan vonatkozásában a fedezetminősítési díj 0 forint.
 • A kölcsönszerződés megkötése kapcsán a jelzálog/önálló zálogjog bejegyzéséért fizetendő földhivatali eljárási illetéket a Bank fizeti.
 • A kölcsönszerződés megkötése kapcsán a földhivatali ügyintézést a Bank díjmentesen átvállalja (Egyéb díj, külön eljárás díja (Földhivatali ügyintézés) 0 Ft).
 • A kölcsönigénylés befogadásához és a folyósításhoz szükséges Takarnet lekérdezés díját a Bank fizeti.

THM értéke "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2" megnevezésű akció esetén:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

4,22%

5,27%

Szakaszos folyósítás esetén

4,27%

-


 

2

Most kedvezményes hitelkamattal is igényelhet CIB UNO Jelzáloghitelt!

Az alábbi kamatfelár-kedvezményekkel csökkenthető jelzáloghitele fizetendő kamata.

2016. JÚNIUS 1-JÉTŐL BEFOGADOTT, HIÁNYTALAN KÖLCSÖNIGÉNYLÉSEK ESETÉN
HATÁLYBA LÉPŐ KAMATFELÁR KEDVEZMÉNYEK

Kamatfelár kedvezménycsomag 2.:

A 2016. június 1-től befogadott, hiánytalan CIB UNO hitelkérelmek esetében havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 0,35% kamatfelár kedvezményt biztosít az egyedi kölcsönszerződésben meghatározott standard kamatfelárból. Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 100.000,-Ft, azaz egyszázezer forint összeg jóváírásra kerül a kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség nem teljesíthető készpénzes befizetés útján, valamint az Üzletfél saját bankszámlái közötti átvezetés útján.
A jóváírás első ellenőrzésére a folyósítást követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. A Bank azt vizsgálja, hogy az elvárt jóváírási kötelezettség teljesítése a vizsgált időszakban legalább 4 alkalommal teljesült-e. A további ellenőrzésekre mindig az előző vizsgálatot követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén az Üzletfél a kamatfelár kedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességtől kezdve a futamidő végéig nem jogosult.
A havi jóváírási kötelezettség teljesítés felülvizsgálatának részletes szabályait az Üzletféllel kötött egyedi kölcsönszerződés tartalmazza. 

THM értéke "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Kamatfelár kedvezménycsomag 2. figyelembevételével:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

3,86%

4,90%

Szakaszos folyósítás esetén

3,91%

-


 


Kamatfelár kedvezménycsomag PLUSZ:

A 2016. június 1-től befogadott, hiánytalan CIB UNO hitelkérelmek esetében havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 0,85% kamatfelár kedvezményt biztosít az egyedi kölcsönszerződésben meghatározott standard kamatfelárból. Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 250.000,-Ft, azaz kettőszázötvenezer forint összeg jóváírásra kerül a kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség nem teljesíthető készpénzes befizetés útján, valamint az Üzletfél saját bankszámlái közötti átvezetés útján.
A jóváírás első ellenőrzésére a folyósítást követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. A Bank azt vizsgálja, hogy az elvárt jóváírási kötelezettség teljesítése a vizsgált időszakban legalább 4 alkalommal teljesült-e. A további ellenőrzésekre mindig az előző vizsgálatot követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén az Üzletfél a kamatfelár kedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességtől kezdve a futamidő végéig nem jogosult.
A havi jóváírási kötelezettség teljesítés felülvizsgálatának részletes szabályait az Üzletféllel kötött egyedi kölcsönszerződés tartalmazza. 

THM értéke "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Kamatfelár kedvezménycsomag PLUSZ figyelembevételével:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

3,34%

4,38%

Szakaszos folyósítás esetén

3,39%

-Magnifica kedvezménycsomag 2.:

A 2016. június 1-től befogadott, hiánytalan CIB UNO hitelkérelmek esetében a Bank 1,1% kamatfelár kedvezményt biztosít Magnifica és Private Banking Üzletfeleknek az egyedi kölcsönszerződésben meghatározott standard kamatfelárból, amennyiben a hitelkérelem befogadásakor az Üzletfél Magnifica vagy Private Banking Üzletfélnek minősül vagy vállalja, hogy a kölcsön folyósítását követő első felülvizsgálat időpontjáig a Magnifica vagy Private Banking szolgáltatásba történő bekerülés feltételeit teljesíti.
A Bank a Magnifica vagy Private Banking státusz meglétét a Magnifica kedvezménycsomag igénybevétele szempontjából a folyósítást követő minden 6. törlesztési esedékesség alkalmával ellenőrzi. Amennyiben az ellenőrzés időpontjában az Üzletfél nem teljesíti a Magnifica szolgáltatás igénybevételének feltételeit vagy nem rendelkezik Private Banking szerződéssel, az Üzletfél a kamatfelár kedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességtől kezdve a futamidő végéig nem jogosult.
A felülvizsgálat részletes szabályait az Üzletféllel kötött egyedi kölcsönszerződés tartalmazza.

Magnifica Üzletfélnek minősül az az Üzletfél, aki a mindenkor hatályos Fogyasztók és Egyéni Vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat 26. pontjában leírt Magnifica szolgáltatásba történő bekerülés feltételeit teljesíti, azaz:
• három egymást követő naptári hónap utolsó banki napján az Üzletfél Banknál kezelt megtakarítási állományának átlaga eléri a 9.000.000 (azaz kilencmillió forintot) vagy,
• három egymást követő naptári hónapon keresztül az Üzletfél Banknál vezetett számlájára, minden hónapban ugyanarról a számláról egyösszegű jóváírás esetén legalább 450.000 Ft (azaz négyszáz-ötvenezer forint), több jóváírás esetén, összesen legalább 450.000 Ft jóváírás érkezik.
• Bekerülés feltétele lehet, ha az Üzletfél megtakarítási állománya a 9.000.000 Ft (azaz kilencmillió) forintot eléri és az Üzletfél erre irányuló kérése esetén, a Bank és az Üzletfél között a Magnifica szolgáltatásra vonatkozó egyedi megállapodás jön létre, mely egyedi megállapodás alapján nyújtja a Bank az Üzletfél részére a Magnifica szolgáltatást.
Private Banking Üzletfélnek minősül, aki CIB Private Banking szerződéssel rendelkezik.

THM értéke "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Magnifica kedvezménycsomag 2. figyelembevételével:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

3,08%

4,12%

Szakaszos folyósítás esetén

3,13%

-A meghirdetett kamatfelár kedvezmények visszavonásig érvényesek!


A fentiekben megadott THM meghatározása 20 éves futamidő és 5 millió forint hitelösszeg és az ügyleti kamat figyelembevételével történt. Ezen felül tartalmazza a kölcsön lejáratakor a jelzálogjog törléséért fizetendő földhivatali eljárási illeték és a CIB Classic Magánszámla havi díját. Szakaszos folyósítás esetén (építési cél): a fentieken túl tartalmazza a műszaki szemle díját.

* A"Hitelkiváltáshoz kapcsolódó kamatfelár kedvezmény" esetén feltüntetett THM érték 20 éves futamidő és 8 millió forint hitelösszeg figyelembe vételével került meghatározásra, tekintettel arra, hogy a kamatfelár kedvezményt a bank csak 8 millió forint hitelösszeg felett nyújtja.

Reprezentatív példa kedvezmények figyelembe vétele nélkül

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,45%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 458 021 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 458 020 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 30 152 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 4,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 5,51%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 3 113 199 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 8 113 198 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 32 882 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

Szakaszos folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,5%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 478 021 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 478 020 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 30 152 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

 

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezete: ingatlanra bejegyzett jelzálogjog/önálló zálogjog

 

Reprezentatív példa "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2" megnevezésű akció esetén:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,22%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 365 421 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 365 420 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 30 152 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 4,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 5,27%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 3 020 599 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 8 020 598 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 32 882 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

Szakaszos folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,89% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,27%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 385 421 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 385 420 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 30 152 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

 

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezete: ingatlanra bejegyzett jelzálogjog/önálló zálogjog

Reprezentatív példa "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Kamatfelár kedvezménycsomag 2. figyelembevételével " megnevezésű akció esetén:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,54% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,86%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 143 626 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 143 625 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 29 228 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 4,54% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,9%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 787 710 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 787 709 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 31 911 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

Szakaszos folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,54% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,91%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 163 626 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 163 625 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 29 228 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

 

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezete: ingatlanra bejegyzett jelzálogjog/önálló zálogjog

 

Reprezentatív példa "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Kamatfelár kedvezménycsomag PLUSZ figyelembevételével:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,04% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,34%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 833 672 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 6 833 672 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 27 936 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 4,04% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,38%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 461 681 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 461 680 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 30 553 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

Szakaszos folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,04% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,39%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 853 672 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 6 853 672 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 27 936 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

 

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezete: ingatlanra bejegyzett jelzálogjog/önálló zálogjog

 

Reprezentatív példa "Induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2." megnevezésű akció esetén Magnifica kedvezménycsomag 2. figyelembevételével:

 

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 2,79% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,08%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 681 770 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 6 681 769 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 27 303 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 3,79% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 4,12%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 301 648 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 7 301 648 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 29 886 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

Szakaszos folyósítás esetén

A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év,
a kamat mértéke és típusa: 2,79% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR),
teljes hiteldíj mutató: 3,13%,
a hitel teljes díjában foglalt díj: 1 701 770 Ft,
a fizetendő teljes összeg: 6 701 769 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 27 303 Ft,
törlesztőrészletek száma: 240 db

 

 

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezete: ingatlanra bejegyzett jelzálogjog/önálló zálogjog

 


Lakáscélra, így használt vagy új építésű lakás, lakóház, illetve építési telek vásárlására, korszerűsítésre, bővítésre vagy építésre.


Kondíciók és díjak
Igénylőlap
Munkáltatói igazolás
Hiteligényléshez szükséges dokumentumok listája
Ügyféltájékoztató
Kérelem és Átadás-átvételi jegyzőkönyv ingatlanértékelési összefoglaló adatlap átvételéhez
Tájékoztató adásvételi szerződés megkötéséhez
MNB -Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ
Ellenőrizze kalkulátorunk segítségével, mekkora havitörlesztés fér bele a háztartási költségvetésbe!
Összehasonlító táblázat a CIB Bank ingatlanfedezteshiteleire vonatkozóan
Rövidített tájékoztató a lakossági jelzáloghitelekről
Hitelek - Lakossági tájékoztató kiadvány - PénzügyiKultúra Munkacsoport
Jelzáloghitel szerződés biankók

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

 • A 2017. június 1-jétől érvényes THM számítás alapja a 2017. május 29-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,29 %.

 • A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
 • Szakaszos folyósítás esetén (építési cél): a fentieken túl tartalmazza a műszaki szemle díját.


A THM meghatározása során figyelembe nem vett egyéb költségek összege:

 • A fedezetként, illetve hitelcélként szolgáló ingatlan tulajdoni lapjának beszerzési költsége, mivel a bank hiteligényléshez kapcsolódóan nem alkalmazza a díjat.
 • A kölcsönszerződés közokiratba foglalásának díja: a közjegyzői díjszabásról szóló 14/1991 (XI. 26.) IM rendelet szerinti összeg, mely a közjegyző munkadíja, költségtérítése, illetve a közjegyzői okiratról készült hiteles másolatok száma alapján kerül megállapításra.
 • A jelzáloggal/önálló zálogjoggal terhelt ingatlanra vonatkozó vagyonbiztosítás költsége az Adósok által választott biztosítónál legalább a kölcsönösszeg, és egy éves járulékaira kötött, teljes körű vagyonbiztosítás alkalmazott díjtétele tekintettel arra, hogy az a Bank számára nem ismert.
 • A kölcsönhöz kapcsolódó Bankközi átutalás GIRO-n keresztüli, valamint Bankon belüli átutalás díja (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalásának, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalásának díja).


THM értéke kedvezmények figyelembe vétele nélkül:

CIB UNO Lakáscélú kölcsön

CIB UNO Szabad felhasználású ingatlanfedezetes kölcsön

Egyösszegű folyósítás esetén

4,45%

5,51%

Szakaszos folyósítás esetén

4,50%

-A Bank a 2014. december 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az induló banki költségeket elengedi.

A kalkulátor részben feltüntetett THM értékek - a fentiek mellett - a kalkulációnál feltüntetett kedvezmények (csökkenetett kamatfelár, illetve induló banki költségek elengedése) futamidő végéig történő figyelembe vételével kerültek meghatározásra.

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötésének kezdeményezése vagy fennállta, melynek 500.000 Ft feletti biztosítási összege tekintetében a CIB Bank van zálogjogosultként megjelölve, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat.