EnglishAAA

Megtakarítás ínyenceknek


Válassza a CIB Duó Plusz Megtakarítást, és 100 000 forintot kaphat!  

Vegyen részt 2017. május 15. és augusztus 4. között három szakaszon át tartó promóciónkban!

Mit kell tennie, hogy 100 000 forintot kaphasson?

 • Növelje új1 összeggel a CIB Banknál vezetett számlája egyenlegét az alábbi módokon:

   • bankon kívülről érkező átutalással
   • CIB Banknál vezetett vállalati számláról történő átvezetéssel
   • készpénzben befizetett összeggel
 • Ugyanezt az összeget fektesse be 30 napon belül CIB Duó Plusz Megtakarításba az alábbi három szakasz valamelyikében:

1. szakasz: 2017. május 15. - 2017. június 9.

2. szakasz: 2017. június 12. - 2017. július 7.

3. szakasz: 2017. július 10. - 2017. augusztus 4.

 • Ha az adott szakaszban Ön helyezte el a 15 legnagyobb összeg egyikét CIB Duó Plusz Megtakarításban, 100 000 forintot írunk jóvá CIB Banknál vezetett folyószámláján2!A CIB Duó Plusz Megtakarítás a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújt magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget:

Megtakarítás összetétele      

Kamat a betéti részre  

Futamidő a betéti részre  

Minimum leköthető összeg a betéti részre 

CIB Duó Plusz Megtakarítás

 • Egyharmad rész: betét
 • Kétharmad rész: befektetés

3,00% (EBKM: 3,02%) 

6 hónap

100 000 Ft


A befektetési részben választható állampapírok, illetve befektetési alapok hozama változó lehet. A befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függ. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra. Az állampapírok lejárat előtti értékesítése esetén elérhető hozam akár jelentősen elmaradhat a lejáratig való tartással realizálható hozamtól, illetve akár veszteséggel is járhat.

A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 6 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább.

A betéti rész mellé az alábbi befektetési termékek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet:

CIB Alapok

A részleteket a lenti felsorolásban tüntettük fel.

Eurizon EasyFund Alap

EEF Részvény Részalapok

EEF Pénzpiaci és Kötvény Részalapok

Állampapírok

Féléves Kincstárjegy, Kamatozó Kincstárjegy, Prémium Magyar Államkötvény, Bónusz Magyar Államkötvény


Melyik az Önhöz illő befektetési alap?

CIB Duó Plusz Megtakarítása befektetési részébe CIB befektetési alapot választana, de még nem tudja, melyiket? Segítünk a választásban, hogy könnyedén megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelőt!

Döntése előtt azt fontos mérlegelnie, hogy a kedvező hozamlehetőség érdekében milyen mértékű kockázatot hajlandó vállalni: 

Kérjük, olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Kiemelt Befektetői Információkat a CIB Duó Plusz Megtakarításról, továbbá az Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról. Befektetési döntése meghozatala előtt tájékozódjon, mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, befektetése tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat. A befektetési alapok múltbeli hozamára vonatkozó megállapítások a normál piaci viszonyok melletti teljesítményt jelzik, de nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre.


Promóciós szabályzat

Segíthetünk? Keressen bennünket!
(+36 1) 4 242 242Foglaljon időpontot!Kérjen visszahívást!1Új összegnek minősül az ügyfél CIB Banknál vezetett bankszámlájára bankon kívülről utalt és/vagy készpénzben befizetett összeg jóváírása vagy CIB Banknál vezetett vállalati számláról történő átvezetés. Nem minősül új összegnek az a számlajóváírás, amely esetében a terhelendő lakossági bankszámlát is a bank vezeti, így pl. a saját lakossági számlák közötti átvezetés, a devizakonverzió és a bankon belüli lakossági számláról történő átutalás sem.

2Lakossági folyószámlák alatt az alábbiak értendők: CIB ECO bankszámla, CIB Kártyázó Számlacsomag, CIB Classic Magánszámla, CIB Online Számlacsomag, CB Nyugdíjas Bankszámla Plusz, CIB Prémium Extra Számla, CIB Prémium Magánszámla, CIB Private Banking Magánszámla, CIB Általános Számla, CIB XL Átutalási Magánszámla, CIB Continental Bankszámla, CIB Alapszámla, CIB XXL Magánszámla, CIB Private Banking Magánszámla.

A CIB Duó Plusz Megtakarítás részletes feltételeit a magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint lekötött betéteire vonatkozó Kamattájékoztató, a betéti szerződés részletes leírását a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Betétekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza. Kérjük, hogy a CIB Duó Plusz Megtakarítás tekintetében olvassa el a kiemelt befektetői információkat, amely megtalálható a www.cib.hu internetes oldalainkon, illetve a CIB bankfiókokban.

A Magyar Állam által kibocsátott értékpapírok információs összeállításai a www.akk.hu oldalon érhetők el.

Kérjük, hogy az alapokkal/részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket, az alapok/részalapok befektetési politikáját olvassa el az alapok/részalapok tájékoztatójában, kezelési szabályzatában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alapok/részalapok tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapok/részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit, az alapokra/részalapokra vonatkozó kiemelt befektetői információkat a www.cib.hu internetes oldalon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem az alapok/részalapok alapkezelőit nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tevékenységi engedély száma: PSZÁF III/100.036-4/2002. A CIB Bank befektetési és a kiegészítő szolgáltatási engedély száma: III/41.044-10/2002, 2002. december 20.